Man aangehouden voor mishandeling ex


Man aangehouden voor mishandeling ex

Laatste update:
08-12-2016 | 11:04

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Bergen op Zoom - Een inwoner van Bergen op Zoom is woensdagmiddag aangehouden. Hij had zijn ex en haar moeder mishandeld.

Op woensdag 7 december 2016 om 13.35 uur verscheen een vrouw aan het bureau. Ze verklaarde slachtoffer te zij n van een mishandeling door haar ex-vriend. Ook zou hij haar moeder mishandeld hebben dat alles had eerder die middag plaatsgevonden in de Borgvlietsedreef. Ondanks afspraken om geen
contact te hebben kwam de man bij het ouderlijk huis van het slachtoffer aan. Hij wilde daar spullen achter laten. Het slachtoffer en haar moeder gingen naar buiten en spraken de 47-jarige man aan. Dat gesprek liep uit de hand en de man sloeg en schopte zijn ex-schoonmoeder. Toen de vrouw er
tussen sprong kreeg zij de volle lading verklaarde zij in haar aangifte. Ze vluchtten naar binnen en de verdachte ging weg.

Aanhouding

Een surveillance-eenheid werd direct op pad gestuurd om de verdachte aan te houden. Dat lukte, hij is in zijn woning aangehouden. Na verhoor van de man is hij weer in vrijheid gesteld.