Mobiele apps sneller en gemakkelijker beveiligd dankzij partnership Appaloosa en Appdome

PARIJS-(BUSINESS WIRE)- Appaloosa helpt ondernemingen bij de uitrol van mobiele apps op de apparaten van werknemers en partners met haar Mobile Application Management- en Native App Store-oplossingen.

Wanneer een bedrijf apps beschikbaar wil stellen voor werknemers en partners, kan de beveiliging daarvan een uitdaging zijn voor de teams die het project uitvoeren. Wijziging van de code, verschillende app-versies en apparaten die niet het eigendom zijn van de onderneming, leiden vaak tot extra kosten en tijdverlies.

Appaloosa en Appdome brengen met deze nieuwe partnership verandering in deze situatie. Ze helpen mobiliteitsprofessionals hun apps gemakkelijker te beveiligen en te beheren.

Appdome biedt met het AppFusion-platform de eerste cloudservice in de mobiele sector die services als beveiligings- en mobiliteitsbeheer automatisch inbouwt in mobiele apps. Dankzij AppFusion van Appdome en Appaloosa kunnen mobiliteitsprofessionals bedrijfsapps binnen enkele minuten beveiligen en uitrollen. Bij AppFusion is toegang tot de broncode niet nodig. Nadat de integratie is voltooid, kan de app beschikbaar worden gesteld en worden beheerd via de Appaloosa Store. De toegang van gebruikers wordt geverifieerd en het is bijvoorbeeld mogelijk gestolen of zoekgeraakte apparaten op een zwarte lijst te zetten. Dit biedt mobiele teams een grotere onafhankelijkheid en flexibiliteit bij de uitrol van apps.

" Aangezien Appaloosa geen oplossing voor Mobile Device Management (MDM) nodig heeft, kan het worden geimplementeerd als zelfstandige oplossing voor Mobile Application Management (MAM), of kan het naast een bestaande MDM worden gebruikt. Hierdoor is het een ideale oplossing voor een BYOD-omgeving (Bring Your Own Device) waar het beheren van apparaten lastig, kostbaar of gewoonweg niet haalbaar is. Door onze samenwerking met Appdome maken we het klanten gemakkelijker van deze service te profiteren: voortaan kunnen ze hun apps gemakkelijk integreren, beveiligen en beheren via de Appaloosa App Store, en dat binnen enkele minuten in plaats van weken of maanden," aldus Julien Ott, CEO van Appaloosa.

De bekroonde mobiele beveiligingssuite van Appdome wordt ook kosteloos beschikbaar gesteld via het AppFusion Platform, waardoor mobiele ontwikkelaars en app-leveranciers direct vanaf dag een veilige apps kunnen leveren, ongeacht de beveiligingscategorie van de mobiele app.

"Ons doel is de beveiliging van mobiele apps compleet te veranderen. Door gebruikers in staat te stellen uitdagingen op het gebied van beveiliging en de integratie van mobiele services snel en gemakkelijk te overwinnen, versnellen we de ontwikkeling van veilige mobiele apps en garanderen we de veiligheid voor gebruikers van nieuwe apps vanaf het eerste gebruik.Dankzij deze partnership kunnen zakelijke klanten nu met een klik de uitgebreide app-beveiligingssuite van Appdome toevoegen aan de services van Appaloosa, en kunnen zij elke applicatie voorzien van een uitgebreide, gelaagde beveiliging," voegt Tovar toe.

Met Appaloosa en Appdome wordt de uitrol van apps binnen een onderneming eenvoudiger en veiliger.

Over Appaloosa: Appaloosa, een dochteronderneming van Octo Technology, voorziet in twee behoeften: het testen van mobiele applicaties, intern of extern, voordat ze worden gepubliceerd in de openbare app store, en het distribueren van interne mobiele apps onder werknemers en partners via een corporate app store.

Appaloosa heeft in 2015 een omzet behaald van meer dan 600K, een groei van 300% ten opzichte van 2014.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20161220005834/nl/

Contacts

Agence Raoul

Contactpersoon voor de pers

Leonard Gallot

(Leonard@agenceraoul.com)