Hennepkwekerij in woning aangetroffen


Hennepkwekerij in woning aangetroffen

Laatste update:
23-12-2016 | 13:58

Gemert - De politie heeft donderdagmiddag rond 16.00 uur twee hennepkwekerijen opgerold in een woning aan de Dr. Douvenstraat.

De politie had informatie dat in de woning een hennepkwekerij aanwezig was. Daarom werd de woning donderdagmiddag doorzocht. In zowel de schuur als in een kamer op de eerste verdieping werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. In totaal ging het om ruim 300 planten. Deze zijn in
beslag genomen en zullen worden vernietigd. Ook de elektriciteit werd illegaal afgetapt en werd daarom door de energiemaatschappij afgesloten. De bewoonster werd aangehouden voor verhoor.

Help mee hennepkwekerijen te bestrijden!

Ruikt u henneplucht en denkt u dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. De aanwezigheid van hennepgeur, onveilige situaties door illegale aanpassingen in de meterkast of elektriciteitsaansluiting,
een constant zoemend of ronkend geluid en of beslagen/afgeplakte ramen of gordijnen die nooit opengaan kunnen wijzen op een hennepkwekerij. Lees meer hierover op deze site.