Getuigen van beroving gezocht


Getuigen van beroving gezocht

Laatste update:
25-12-2016 | 11:57

Utrecht - Zaterdagavond 24 december werd een man bedreigd op de Berlagestraat en vervolgens beroofd op de Burgemeester Van Tuyllkade. De politie zoekt getuigen.

Rond 20.00 uur reed een 25-jarige man uit Utrecht, in zijn auto over de Berlagestraat. Ter hoogte van een supermarkt zag hij dat een man naar hem wenkte. De Utrechter dacht dat het een bekende van hem was en stopte zijn auto. Hij deed het raam open, waarna er direct met een wapen werd
gedreigd. De dader vroeg om geld, maar dit had het slachtoffer niet bij zich. De man stapte vervolgens in de auto en sommeerde de Utrechter om naar de bank te rijden. Het slachtoffer reed vervolgens via de Smirnoffstraat, de Plesmanlaan, de B. De Waalstraat naar een bank aan de Burgemeester
van Tuyllkade. Daar pinde hij een bedrag, wat hij direct aan de dader gaf. Deze ging er vandoor in de richting van de Van Egmondkade.

Signalement

De verdachte is ongeveer 175 centimeter lang en heeft een fors postuur. Hij droeg een zwarte jas met capuchon, een zwarte broek en donkerkleurige schoenen.

Uw tip!

De recherche onderzoekt de zaak en vraagt getuigen, of mensen die meer weten over deze beroving, om contact op te nemen via 0900-8844. of anoniem via 0800-7000.