Lees alles over project A20/N456 Moordrecht in online magazine

Lees alles over project A20/N456 Moordrecht in online magazine

Bij de A20 ter hoogte van Moordrecht hebben Rijkswaterstaat, ProRail, de provincie Zuid-Holland en de gemeente Zuidplas 5 jaar gewerkt aan een nieuwe aansluiting. Lees en bekijk alle highlights van het project in de laatste, speciale uitgave van de nieuwsbrief.

Terugblik in online magazine

Het project A20: aanpak knelpunt bij Moordrecht is inmiddels afgerond. Het bouwbord langs de A20 is weg en weggebruikers zijn vertrouwd met de nieuwe verkeerssituatie. Een mooi moment om nog eens terug te blikken op de totstandkoming van de nieuwe aansluiting.

Eerder afgerond dan gepland

In het magazine leest u onder meer over de nieuwe op- en afritten, viaducten over de A20 en het spoor en de tunnel onder het spoor. Spectaculair is de video over hoe we in 1 weekend een viaduct in de A20 vervingen. Uiteindelijk ging de aansluiting maanden eerder open dan gepland.

Betere doorstroming, veiligheid en duurzaamheid

Het magazine staat stil bij de doelstellingen van de A20/N456 Moordrecht, zoals een betere doorstroming en meer veiligheid. De provincie Zuid-Holland werkt nu aan een verdere verbetering van de doorstroming met een nieuw project: de aanleg van de Moordrechtboog tussen de A12 en A20. De

A20/N456 Moordrecht is bovendien met oog voor duurzaamheid gerealiseerd. Zo leest u over een van de viaducten dat uit 50% gerecycled beton bestaat.

Download nu het online magazine

Lees en bekijk alles over 5 jaar werk aan A20/N456 Moordrecht in A20/N456 Moordrecht - Een nieuwe aansluiting; vlotter, veiliger en duurzamer (PDF, 4,59 MB).

Zie het origineel.