Stem op hoogwatergeul Veessen-Wapenveld!


De hoogwatergeul Veessen-Wapenveld maakt kans op de Publieksprijs van de prestigieuze InfraTech Innovatieprijs 2017. Hoe? Door uw stem uit te brengen! De inlaat van de hoogwatergeul is vorige week genomineerd voor de InfraTech Innovatieprijs 2017. Maar er is meer! We kunnen nog een prijs winnen: de InfraTech Innovatie Publieksprijs van Cobouw. Het weekblad heeft alle inzendingen voor de InfraTech Innovatieprijs 2017 verzameld en geeft iedereen de gelegenheid om nu een stem uit te brengen op zijn of haar favoriete innovatie. Zie ook dit filmpje van de hoogwatergeul voor de InfraTech Innovatieprijs 2017:
Inlaat / brug Kerkdijk Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld
Hoe kunt u stemmen?
Ga naar: www.cobouw.nl/infratech-publieksprijs Hier ziet u alle inzendingen. Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld staat ongeveer halverwege de pagina. Klik dan op ‘stem nu’ en als u dan bij de stempagina komt even naar boven scrollen. Daar kunt u uw emailadres invullen en is uw stem uitgebracht! U kunt één keer stemmen. Stemmen kan tot 16 januari 2017.
Uitreiking
De InfraTech Innovatieprijs wordt uitgereikt tijdens de beurs InfraTech op 18 januari in Rotterdam Ahoy. De hoofdredacteur van Cobouw, Boudewijn Warbroek, reikt dan ook de Publieksprijs uit. Het gaat vooral om de eer, maar de winnaar krijgt ook 5000 euro gratis advertentieruimte in Cobouw.
De hoogwatergeul Veessen-Wapenveld is onderdeel van het landelijk programma Ruimte voor de Rivier van Rijkswaterstaat. In opdracht van Waterschap Vallei en Veluwe legt Combinatie IJsselweide (bestaande uit Boskalis bv en Van Hattum en Blankevoort bv) de hoogwatergeul aan. Minister Schultz van Haegen is uitgenodigd om de waterveiligheid van de hoogwatergeul officieel op te leveren op 23 februari 2017.
Meer informatie: www.infratech.nl
Alvast hartelijk dank voor uw stem!