Vivare bouwt 52 huurwoningen in Schuytgraaf


Vivare bouwt 52 huurwoningen in SchuytgraafOp maandag 19 december hebben Wethouder Elfrink van de gemeente Arnhem en Directeur Bestuurder Angenent van woningcorporatie Vivare een koopcontract voor grond voor 52 sociale huurwoningen in Schuytgraaf getekend.
De 52 woningen van Vivare komen ten westen van het eikenlaantje te liggen. Aan de oostkant van het eikenlaantje ligt "Buurt aan de weide". De verwachting is dat zij komende zomer gaan beginnen met de bouw. Wethouder Gerrie Elfrink: "Ik ben heel blij dat we in deze tijd deze sociale huurwoningen kunnen realiseren. Ze zijn hard nodig. Ik hoop dat 52 gezinnen hier met veel plezier zullen wonen." Eric Angenent: “Ik ben blij, dat in een wijk als Schuytgraaf, waar voornamelijk koopwoningen staan, nu ook mooie woningen met een dorpskarakter komen, voor mensen die normaal gesproken geen woning kunnen kopen.”

Ligging

De nieuwe woningen komen te liggen ten westen van “Buurt aan de weide”, dat gelegen is aan de zuidzijde van Schuytgraaf. De buurt kent een prachtige ligging: het ligt vlakbij de sportvelden, direct aan de groenstructuur en grenst aan de Grote Weide (ook wel het Nevelveld genoemd).

Belangstelling?

Heb je belangstelling voor een huurwoning? Houd dan de site in de gaten van Entree via www.entree.nu
Volg ons op
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Linkedin
Volg ons via onze RSS-Feed
Meld u aan voor de ArnhemMail