Doorgereden automobiliste meldt zich alsnog


Doorgereden automobiliste meldt zich alsnog

Laatste update:
05-01-2017 | 23:39

Zevenbergen - Donderdag aan het eind van de middag ontstond op de A16 richting Rotterdam ter hoogte van Zevenbergschen Hoek een ongeluk, waarbij vijf personenauto betrokken waren. Op de snelweg ontstond in beide richtingen een file. De mogelijke veroorzaakster reed eerst door, maar meldde zich
later bij de politie.

Het ongeluk gebeurde rond 17.40 uur. De bestuurster van een witte Fiat verloor de macht over het stuur. Hierop remde een achteropkomende auto, waarna een kop-staart aanrijding ontstond met nog drie andere personenauto`s. De 32-jarige bestuurster uit Dordrecht van de witte Fiat reed
aanvankelijk door, maar meldde zich later bij de politie. Zij verklaarde niks van de chaos te hebben meegekregen.

Ziekenhuis

Drie inzittenden van de tweede auto, waaronder een 2-jarig kind, raakten licht gewond. Ze zijn voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. De laatste drie auto`s konden niet verder rijden en zijn door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Traumahelikopter

Omdat aanvankelijk onduidelijkheid bestond over de toestand van het kleine kind kwam een traumahelikopter naar de plaats van het incident. Deze landde op de rijbaan van de snelweg. De verwondingen bleken mee te vallen.

Brandweer

De brandweer werd ook opgeroepen, omdat in eerste instantie sprake was van een beknelling. In werkelijkheid bleek die er niet te zijn. De brandweer heeft de weg nog schoongespoten.