Penning van Verdiensten voor Dansschool Fresh


Penning van Verdiensten voor Dansschool FreshUit handen van burgemeester Jos Heijmans ontving Dansschool Fresh, op vrijdag 6 januari 2017 de Penning van Verdiensten van de gemeente Weert. Namens de dansschool nam trainer Raymon Truijen de Penning in ontvangst. Het college van burgemeester en wethouders besloot deze penning toe te kennen als blijk van zeer grote waardering en erkentelijkheid.
De Fresh Allstars, onder leiding van Raymon Truijen, waren te zien in de finale van de talentenjacht Holland’s Got Talent. Daarna zaten de jonge b-boys niet stil. De Fresh Allstars wonnen ook het eerste wereldkampioenschap breakdance voor kids in Essen in Duitsland. Ze dansen ook voor goede doelen zoals de Weerter stichting “Kans op toekomst” en voor hulp aan kinderen in Afrika.
Ook individueel behalen de dansers van Dansschool Fresh diverse prijzen, doen ze mee aan toonaangevende wedstrijden en figureren ze in videoclips. Dansschool Fresh levert door haar succesvolle prestaties een belangrijke bijdrage aan de promotie van Weert. Zowel nationaal als internationaal is er veel (media)aandacht voor de dansers.
De school staat garant voor een zinvolle en gezonde ontspanning voor de jeugd. Daarbij geeft zij haar sociaal-maatschappelijke rol een brede invulling.Geplaatst: 6-1-2017