Proefles: AquaSlank & Fit - Zwembad - Krimpen aan den IJssel


De weerstand van het water helpt heel veel calorieën te verbranden, verbetert de conditie en maakt de spieren weer soepel.
De 'Aquaslank & Fit' activiteit wordt afgestemd op de persoonlijke situatie en behoefte. De intensiviteit van de workout bepaal je namelijk zelf. In het water kunnen de deelnemers makkelijker bewegen zonder de gewrichten extreem te belasten. Gezonde leefstijl, meer bewegen, plezier, sociaal contact, voeding en veel zwemmen staat centraal, met als resultaat: jezelf slanker en fitter te voelen!
Onder leiding van sportinstructrice/voedingsconsulent Nicolette wordt er 12 weken lang iedere vrijdagmorgen vanaf 10.30 tot 11.15 uur getraind in het wedstrijdbad, met aansluitend een groepsgesprek en een bezoek aan de sauna. Gedurende de cursusperiode kunnen de deelnemers 12 weken zonder extra toegangskosten deelnemen aan het dagelijks recreatief-/banenzwemmen op alle vrij zwemtijden van De Lansingh, en deelnemen aan een wekelijkse ‘Trimzwemtraining’ op de zaterdagmorgen van 9.00 tot 10.00 uur.
Een `Aquaslank & Fit´ cursus kost € 117,40 (inclusief magneet kaart), waarop je gedurende de cursusperiode kunt deelnemen aan de alle hierboven genoemde activiteiten. Deelname kan ook inhouden dat u via uw eigen diëtiste, fysiotherapeut of huisarts behandeld wilt worden en alleen het bewegingsprogramma in De Lansingh volgt.
Op vrijdag 13 januari ’17 is er een proefles. De proefles/informatiebijeenkomst start om 10.30 uur in het wedstrijdbad en is voor iedere geïnteresseerde toegankelijk. Kosten van de proefles € 3,15 p.p. De Aquaslank & Fit cursus zelf start op 20 januari a.s.  Meer informatie, mailen naar (zwembad@krimpenaandenijssel.nl) of bellen naar (0180) 516233.
 
Publicatiedatum:

09-01-2017
Gerelateerde dossiersGezondheidscentrumRecreatiebad De LansinghSportaccommodatiesZwembaden