Getuigen gezocht van doorrijden na aanrijding


Getuigen gezocht van doorrijden na aanrijding

Laatste update:
10-01-2017 | 12:42

Utrecht - Donderdagavond 5 januari vond er een aanrijding plaats tussen een fietster en een scooterbestuurder op de Vleutenseweg. De scooterbestuurder ging ervandoor.

Rond 18.30 uur fietste een 20-jarige Utrechtse samen met een vriendin over de Vleutenseweg in de richting van de Thomas A. Kempisweg. Ter hoogte van de Javastraat staken ze de Vleutenseweg over. Op het moment dat de Utrechtse het fietspad bij de wijk Nieuw Engeland overstak werd zij aangereden
door een scooter die van links kwam. De jongevrouw werd als het ware gelanceerd en kwam enkele meters verder op straat terecht. De scooterbestuurder kwam ook ten val. Hij stond nog op, liep naar het slachtoffer toe om te kijken hoe het met haar ging. Vervolgens stapte hij op zijn scooter en
reed weg in de richting van de Bosboom Toussaintstraat. Het slachtoffer werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat zij onder andere meerdere breuken in haar gezicht heeft.

Uw tip?

De scooterbestuurder zou een jongen zijn met een lichtgetint uiterlijk, rond de 18 jaar oud met een tenger postuur. Hij droeg een zwarte korte jas en had handschoenen aan. De scooter zou donker van kleur zijn, geen kentekenplaat hebben en de uitlaat zou door de aanrijding beschadigd zijn.

Heeft u de aanrijding zien gebeuren? Weet u wie de scooterbestuurder is en waar hij heengereden is? Heeft u mogelijk de scooter ergens gezien? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of via dit tipformulier. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.