Getuigen gezocht van straatroof


Getuigen gezocht van straatroof

Laatste update:
10-01-2017 | 12:49

Utrecht - In de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 januari werd een jongen met geweld beroofd op de Weg tot de Wetenschap. De recherche zoekt getuigen.

Rond 04.00 uur fietste een 19-jarige Utrechter in de richting van het Stadion Galgenwaard. Hij zag drie personen langs het fietspad staan. Toen hij langs hen wilde fietsen, trapten een van hen tegen de fiets van de Utrechter. Hij kwam ten val en werd vervolgens vastgepakt en meerdere keren
geslagen. Toen de drie verdachten de persoonlijke bezittingen van het slachtoffer hadden, renden zij weg in de richting van het zwembad De Kromme Rijn. Het slachtoffer fietste naar huis en lichtte de volgende ochtend de politie in.

Uw tip!
De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. De drie verdachten hebben een blanke huidskleur en zijn tussen de 18 en 25 jaar oud. Degene die het slachtoffer van de fiets trapte in ongeveer 1.85 meter lang met een iets gezet postuur. Hij droeg een donkere jas tot
op de heupen met capuchon en een donkere spijkerbroek. De verdachte die het slachtoffer vastpakte en sloeg is ongeveer 1.95 meter lang, droeg een donkere jas die tot over de heupen kwam met capuchon. De derde verdachte had ook een donkere jas met capuchon aan.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze straatroof, wordt verzocht zich te melden bij de recherche in Utrecht via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.