Overval op geldtransport; Getuigen gezocht


Overval op geldtransport; Getuigen gezocht

Laatste update:
10-01-2017 | 16:12

Houten - Dinsdagmiddag 10 januari vond er een overval plaats op een geldtransport aan de Onderdoor. De recherche zoekt getuigen.

Rond 13.10 uur kwam een medewerker van een geldtransport aan bij een bank aan de Onderdoor. Hij liep naar binnen en werd gevolgd door drie personen. De medewerker werd bedreigd met een vuurwapen maar wist te voorkomen dat de drie buit konden maken. Zonder buit vertrokken ze op twee
(motor)scooters. Op een van de scooters zaten twee personen, deze sloeg linksaf in de richting van Het Rond .Op de andere scooter zat een persoon, die sloeg rechtsaf in de richting van Houten Zuid.

De drie droegen opvallende gele hesjes. De (motor)scooters waren donker van kleur en hadden geen kentekenplaten. In de omgeving werd een zoekactie gestart, onder andere met behulp van de politiehelikopter. De verdachten werden niet gevonden.

Tips!
Mocht u getuige zijn geweest en nog niet met de politie hebben gesproken, dan wordt u verzocht contact op te nemen. Ook getuigen die mogelijk foto's en/of filmpjes hebben gemaakt wordt verzocht contact op te nemen. Dit kan met de recherche in Houten via 0900-8844 of via dit tipformulier. Daar
kunnen ook foto's en/of filmpjes worden geupload. Anoniem reageren kan via 0800-7000 of via M-online.