print24.com verlengt het populaire programma "Express for Standard"

RADEBEUL, Duitsland-(BUSINESS WIRE)- Online printer UNITEDPRINT SE, eigenaar van het gerenommeerde merk print24.com, heeft het exclusieve programma "Express for Standard" verlengd tot 31 maart 2017.

In het kader van het programma "Express for Standard" ontvangt een selecte groep klanten van print24.com kortingen die kunnen oplopen tot 25%. Leden kunnen Topsellers bestellen vanaf een printrun van slechts 1 exemplaar en deze versneld in huis hebben met expreslevering tegen de prijs voor standaardlevering. En sinds vorig jaar omvat het EfS-programma tevens Visitekaartjes en Briefpapier, naast Flyers/Gevouwen flyers en Posters!

Ali Jason Bazooband, Managing Director voor Innovatie/Marketing van print24.com zegt hierover: "Het verheugt ons zeer dat we onze populairste artikelen niet alleen tegen een veel lagere prijs, maar ook aanzienlijk sneller aan onze leden kunnen leveren!" Het EfS-programma loopt nog tot 31 maart 2017 en kan worden gebruikt door een selecte groep klanten van print24.com.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd en op innovatie gericht e-commerce bedrijf voor print en media. Als een van Europa's toonaangevende online printers wordt UNITEDPRINT SE op de markt vertegenwoordigd door de gerenommeerde merken print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS). Het bedrijf heeft een staf van meer dan 700 mensen op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen en in Brazilie, China, Canada en de VS). In aanvulling op de standaard printproducten voorziet het bedrijf haar klanten van hoogwaardige producten uit de sectoren voor textieldruk, fotoafdruk, drukwerk op reclameapparatuur en gastronomie. Klanten kunnen ook profiteren van de 24-uurs beschikbaarheid en het 30/60/90-betalingsmodel dat uniek is in deze sector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20170111005988/nl/

Contacts

unitedprint.com SE

Maria Lehmann

0049 (0)351 / 27225388

(presse@unitedprint.com)