Wie was getuige van woningoverval Veembroederhof?


Wie was getuige van woningoverval Veembroederhof?

Laatste update:
13-01-2017 | 10:55

Amsterdam - Bij een woningoverval aan het Veembroederhof zijn twee bewoners gewond geraakt. De twee daders zijn in onbekende richting verdwenen. Het overvallenteam stelt een onderzoek in en vraagt getuigen zich te melden.

De overval vond plaats op donderdag 12 januari rond 22.30 uur. Twee personen met bivakmutsen drongen de woning binnen en sloegen de bewoners. De bewoners zijn in de woning opgesloten en vastgebonden, waarna de twee daders met o.a. een Louis Vuttontas wegvluchtten.

De bewoners zijn ter plaatse door ambulancepersoneel aan hun verwondingen behandeld.

Signalementen

Dader 1:

Man, leeftijd jonger dan 30 jaar, licht getint, slank postuur, 1,75 - 1,80 m lang, blauwe spijkerbroek met witte stiksels gelijkend op het merk True Legend, korte zwarte jas, korte zwarte stoffen handschoenen, zwarte bivakmuts, sprak Nederlands met een accent.

Dader 2:

Man, leeftijd jonger dan 30 jaar, licht getint, slank postuur, langer dan 1,70m, donkere broek , zwarte stoffen jas, zwarte stoffen handschoenen, zwarte bivakmuts, sprak Nederlands met een accent.

Bent u getuige of heeft u informatie over deze overval? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of via Meld Misdaad anoniem 0800-7000. U kunt ook het tipformulier gebruiken en daarmee eventueel beeldmateriaal uploaden.