Politie zoekt eigenaar navigatiesysteem


Politie zoekt eigenaar navigatiesysteem

Laatste update:
14-01-2017 | 08:48

Roosendaal - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 39-jarige Poolse man aangehouden door agenten omdat hij verdacht wordt van heling en/of diefstal.

Agenten reden omstreeks 02.30 uur over de Nispensestraat in Roosendaal toen ze de man zagen lopen. Hij had wat goederen in zijn hand en toen hij de politieauto zag maakte hij zich uit de voeten. De agenten zijn hem gevolgd en zagen dat hij het pakketje dat hij bij zich droeg ineens niet meer
bij zich had. De man is staande gehouden en zijn identiteitsgegevens zijn opgevraagd. In de tussentijd zijn agenten gaan zoeken naar het pakketje dat de man vermoedelijk had weggegooid.

In een tuin werd een navigatiesysteem aangetroffen dat hoogstwaarschijnlijk afkomstig was uit een personenauto. Het navigatiesysteem is in beslag genomen en de Pool is aangehouden en overgebracht naar een politiecel. Hij zal vandaag gehoord worden over dit feit.

De politie is op zoek naar de eigenaar van het navigatiesysteem. Mogelijk is er in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken in een auto. Het slachtoffer van de inbraak wordt vriendelijk verzocht zich te melden bij de politie om aangifte te doen van de inbraak in zijn/haar auto.