Politie zoekt daders gewapende overval Someren


Politie zoekt daders gewapende overval Someren

Laatste update:
15-01-2017 | 09:59

Woordvoering:
Oost-Brabant

Someren - Zaterdagavond rond 17.45 uur werd aan de Postelstraat een winkel van de Kruidvat overvallen. Hierbij werd gedreigd met een wapen. De politie is op zoek naar de daders.

De overval werd gepleegd door twee mannen. Een van hen dreigde daarbij met vermoedelijk een vuurwapen. Hierbij raakte niemand gewond. Na de overval zijn de twee daders met een nog onbekende buit gevlucht in het richting van het gemeentehuis van Someren. De politie is direct een onderzoek
gestart en de omgeving werd uitgekamd, maar de verdachten werden niet gevonden.

Signalement daders

De politie is op zoek naar deze daders en getuigen van deze gewapende overval.

1. Dader 1: 20/25 jaar, 1.80m, donkerblauwe bodywarmer, donkerblauwe trui en broek en zwarte schoenen, zwarte sjaal voor gezicht, zware stem, Nederlands sprekend.
2. Dader 2: 20/25 jaar, 1.70/1.75m, grijze jas met capuchon, spijkerbroek en gekleurde schoenen, zwarte wollen muts, bruine weekendtas van stof (NB. Deze dader had voor de overval een Lidl-tas bij zich, na de overval de bruine weekendtas!)

Politie zoekt daders en getuigen

De politie is op zoek naar de daders en getuigen van deze overval. Heeft u op zaterdag 14 januari tussen 17.00 en 19.00 uur in de omgeving van de Postelstraat iets bijzonders gezien dat met deze overval in verband kan staan? Neem dan contact op met de politie via de politieapp of het
meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.