Politie zoekt slachtoffer van beroving


Politie zoekt slachtoffer van beroving

Laatste update:
15-01-2017 | 10:11

Noord-Scharwoude - De politie is niet alleen op zoek naar getuigen van een mogelijke straatroof, maar ook naar het slachtoffer. De mogelijke straatroof vond plaats op de Dorpsstraat in Noord-Scharwoude.

Omstreeks 20.00 uur meldde een gast uit restaurant De Burg dat hij buiten op straat geschreeuw hoorde. Toen hij naar buiten keek zag hij dat een man met een witte helm op een brommer werd beroofd bij een pinautomaat door een groepje jongens. Na de beroving gingen de jongens er vandoor. Toen de
melder het slachtoffer aansprak bleek deze nogal dronken te zijn. Politiebemoeienis vond hij niet nodig.

De gewaarschuwde politie was korte tijd later aanwezig. Niet alleen was er geen spoor meer van de verdachten, maar ook het slachtoffer was verdwenen. Hij was weer op zijn bromfiets gaan zitten en was weggereden.

Bij navraag bleek de man korte tijd daarvoor bij een supermarkt in de buurt te zijn geweest. Hier had hij voor overlast gezorgd door iedereen drank en sigaretten aan te bieden. De identiteit van de man is niet bekend geworden.

Bent u getuige geweest van de overval, of kent u het slachtoffer? Neem dan contact op met de politie op tel.nr. 0900-8844.

2017010290