Zoekactie naar vermiste Ikram Ammari


Zoekactie naar vermiste Ikram Ammari

Laatste update:
17-01-2017 | 12:23

Driebergen-Zeist - Vanaf dinsdagochtend 17 januari vindt er een zoekactie plaats in een bosperceel bij Zeist. Onder andere met de Mobiele Eenheid en in samenwerking met Defensie, wordt gezocht naar de vermiste 13-jarige Ikram Ammari.

Ikram Ammari Ikram Ammari

Maandagavond 16 januari kwam de melding dat Ikram, woonachtig in Driebergen, niet thuis was gekomen van school. Er werd direct een zoekactie gestart waarbij onder andere burgernet werd ingezet. Een burgernetdeelnemer gaf aan haar fiets gezien te hebben bij een bosperceel in omgeving van Zeist.
Ook werd onder andere een tas, die vermoedelijk van Ikram is, gevonden in het bos. Dinsdagochtend werd direct een zoekactie gestart in het bos waarbij er ondersteuning is van een specialistisch team van Defensie. Ook worden speurhonden en politiepaarden ingezet bij de zoekactie.

Op dit moment is onduidelijk waar Ikram is en wordt er rekening gehouden met meerdere scenario's. Mochten mensen haar gezien hebben, dan is het verzoek contact op te nemen met de politie 0800-6070 of 0900-8844. Ikram is 1.60 meter lang met donker lang golvend haar en donkere ogen. Ze droeg een
groene jas met capuchon en bontkraag en Nike sneakers.