Andersen Global begint uitbreiding in Israel

SAN FRANCISCO-(BUSINESS WIRE)- Andersen Global maakt met trots zijn samenwerking bekend met Beneli Tax Boutique, een belastingbedrijf gevestigd in Tel Aviv, Israel. De samenwerkingsovereenkomst met Beneli Tax Boutique breidt de mondiale aanwezigheid van Andersen uit naar het Midden-Oosten, en is de eerste fase om lid te worden van Andersen Global.

Israel levert een belangrijke bijdrage aan technologische en innovatieve ontwikkelingen, en begroet momenteel vele nieuwkomers van over de hele wereld die willen deelnemen aan deze unieke omgeving.

Mark Vorsatz, CEO van Andersen Tax, merkte op: "Ilan en zijn team zijn een uitstekende aanvulling voor Andersen Global, vooral vanwege het groeiende belang van Israel op het gebied van innovatieve technologische ontwikkelingen, het werk dat we doen met durfkapitaalbedrijven en ondernemers, en hun behoefte aan voorbeeldige mondiale service en oplossingen".

"Het vermogen om onze clienten de beste service en oplossingen te bieden, onafhankelijk van de locatie, is onze topprioriteit", zei Ilan Ben-Eli, oprichter van Beneli Tax Boutique. "Onze samenwerking met Andersen Global zal ons in staat stellen om ons mondiale bereik te vergroten en onze clienten de beste service wereldwijd te garanderen."

Geleid door oprichter en groepsleider Ilan Ben-Eli, ondersteunt Beneli Tax Boutique Amerikaanse en Israelische multinationals, startups en vermogende individuen met hun internationale belastingaangelegenheden waaronder overnames en fusies, belasting due diligence, vermogenscompensatie, fiscale boekhouding en belastingefficiente bedrijfsstructurering. Met de toevoeging van Beneli Tax Boutique is Andersen Global nu wereldwijd vertegenwoordigd op 56 locaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20170116005763/nl/

Contacts

Andersen Tax Megan Tsuei, 415-764-2700