Man aangehouden voor mishandeling


Man aangehouden voor mishandeling

Laatste update:
19-01-2017 | 16:21

Eindhoven - De politie hield donderdagmiddag rond 15.00 uur op het politiebureau in Eindhoven een 51-jarige man uit Helmond aan voor de mishandeling van een 46-jarige man zonder vast woonadres.

Rond 12.45 uur kreeg de politie een telefoontje van de Helmonder met het verhaal dat hij een gezochte man zou hebben gevonden op het terrein van de Grote Beek. Kort daarna trof de politie op het terrein een gewonde man aan. Het slachtoffer had onder meer een hoofdwond en een bloedende neus.
Volgens getuigen was de dader er vandoor gegaan in een auto.

Gesignaleerd

De verdachte was al enige tijd op zoek zijn naar het slachtoffer van de mishandeling en maakte daar op social media en in de media geen geheim van. De politie was ook op zoek naar de mishandelde man omdat hij de voorwaarden waaronder hij in vrijheid was gesteld zou hebben overtreden. Dit had
te maken met een andere zaak, waarvoor hij later dit jaar voor de rechter moet komen. De man stond gesignaleerd, maar werd tot vandaag niet gevonden.

Aanhoudingen

De Helmonder meldde zich zelf op het politiebureau, waar hij werd aangehouden voor de mishandeling. Het slachtoffer is in het ziekenhuis aangehouden. De politie zoekt uit of hij zich inderdaad schuldig heeft gemaakt aan strafbare feiten, maar benadrukt dat verder onderzoek noodzakelijk is.

Beiden mannen worden verhoord.