TCR Group nieuwe partner van wielerteam WM3 Pro Cycling


MIDDELBURG, 20170126 -- Vervoersbedrijf TCR uit Middelburg heeft zich verbonden aan wielerploeg WM3 Pro Cycling, het team van onder anderen Marianne Vos. De komende jaren zal TCR Group de ploeg logistiek ondersteunen. Zo kunnen de renners onder ideale omstandigheden naar de verschillende wedstrijden worden gebracht.

Bewegen brengt je verder
De TCR Group draagt de wielersport een warm hart toe. “Wij vinden het geweldig dat we deze fantastische ploeg van dienst kunnen zijn op het terrein waarin wij gespecialiseerd zijn. Het team gooit hoge ogen in het internationale wielercircuit. Daar willen we ons graag aan verbinden,” zegt Peter Markusse, adjunct directeur van de TCR Group.

[TCR Group nieuwe partner van wielerteam WM3 Pro Cycling]

De teambus van WM3 Pro Cycling - powered by TCR Group.

WM3 Pro Cycling is uitermate blij met de support van TCR Group. “We hebben een vol, internationaal programma. Goede logistiek is daarom ontzettend belangrijk. Het materiaal moet naar trainingskampen vervoerd en de rensters moeten met de teambus naar startplaatsen gebracht. Het is geweldig dat TCR Group ons ondersteunt en ervoor zorgt dat we over een goed onderhouden bus en materiaalwagen kunnen beschikken”, zegt Eric van den Boom, teammanager van WM3 Pro Cycling.

Het doel van de TCR Group is niet alleen om de topsport te ondersteunen, er ligt een bredere visie aan ten grondslag. “Ook vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid willen we ons actief inzetten om onze reizigers/passagiers te inspireren door de topsport(ers) dichtbij te brengen. Onze insteek is om bijvoorbeeld ook recreatieve activiteiten te organiseren in samenwerking met het wielerteam,” aldus Markusse. “Bovendien willen we deze samenwerking benutten om meer beweging onder onze mensen te stimuleren, dit zal een positief effect geven op de gezondheid van onze medewerkers.”

Gezamenlijke ambities
De organisaties vinden elkaar in hun drive en ambitie. Cees Hage, algemeen directeur TCR Group: “Dagelijks vervoeren wij duizenden mensen met meer dan 650 voertuigen. Alles in goede banen leiden en ervoor zorgen dat iedereen op tijd op bestemming is, dat kun je ook echt beschouwen als topsport.” In februari wordt het wielerteam officieel gepresenteerd en zal tevens de overeenkomst getekend worden tussen de ploeg en de TCR Group.