Tentoonstelling Dansfoto van het Jaar tijdens CaDance festival


Den Haag, 20161214 -- Van 27 januari t/m 12 februari 2017 worden inzendingen van de Dansfoto van het Jaar-verkiezing tentoongesteld tijdens het CaDance festival in Den Haag. Centraal bij het festival dit jaar staat de rol van het publiek en de ervaring van kunst. Bezoekers kunnen dansfoto’s nu van dichtbij en op groot formaat bekijken.

Dansfoto’s tijdens CaDance 

Het is voor het eerst dat inzendingen voor de Dansfoto van het Jaar tentoongesteld worden. En meteen op een passende locatie. CaDance is hét premièrefestival voor de hedendaagse dans in Nederland. Van vrijdag 27 januari t/m zondag 12 februari 2017 zijn de foto’s te zien in festivallocaties Theater aan het Spui en het Korzo theater. 

Dansfoto van het Jaar

De Dansfoto van het Jaar beleeft dit jaar haar derde editie. Met de fotoprijs wordt de bijzondere kunst van dansfotografie belicht. Fotografen sturen in december een foto in waarna een jury in januari een shortlist opstelt. Vervolgens stemt het publiek in januari op de genomineerde foto’s. De winnaar wordt op 4 februari na de voorstelling PARA | DISO Revisited van ICK bekendgemaakt. 

CaDance: 27 januari t/m 12 februari 2017
Locatie: Theater aan het Spui en het Korzo theater in Den Haag
Meer info: Danspubliek.nl