Politie vraagt hulp bij vermissing


Politie vraagt hulp bij vermissing

Laatste update:
27-01-2017 | 15:14

Maastricht - De politie vraagt het publiek en de media om hulp in de zoektocht naar de vermiste Lisette Vluggen uit Maastricht.

De 55-jarige Lisette Vluggen is op donderdag 19 januari vanaf haar huis aan de Professor Nijpelsstraat vertrokken. Ze is thuis te voet vertrokken tussen 09.30 en 13.00 uur. Het is onbekend in welke richting ze is gegaan. Ze heeft haar woning verlaten zonder portemonnee of mobiele telefoon.

Afspraak in Amby
Inmiddels is duidelijk dat Lisette die ochtend een afspraak had in Amby. Daar is ze echter nooit aangekomen. Vanaf het vertrek uit haar woning ontbreekt elk spoor. De familie maakt zich ernstige zorgen en wil graag met haar in contact komen. De politie hoopt via deze extra oproep tips of
informatie te krijgen. Heeft u Lisette gezien of weet u waar ze mogelijk verblijft? De politie komt graag met u in contact. De politie is bereikbaar via 0900 - 88 44.

Signalement
Lisette droeg een zwarte dikke jas met zwarte suede figuurtjes. Ze heeft kort zwart haar en is ongeveer 1.62 centimeter groot. Particuliere speurhonden die door de familie zijn ingezet brachten een vijver in de omgeving van Amby in beeld. Donderdag 26 januari is met ondersteuning van duikers
van het ministerie van defensie tevergeefs gezocht bij de bevroren vijver in Amby.

Vermist formulier