Partij StemNL plaatst StemNLwijzer app in Google playstore


Met StemWijzer en een open vragen een burger dialoog voor de app generatie.

HELMOND, 20170127 -- StemNLwijzer is veel meer dan de bekende StemWijzer, die week 2 feb. '17 uitkomt. Zelf vragen stellen en bestuurders voordragen kan. De app generatie repareert zo de oude indirecte partij democratie. Deze app is een nieuwe democratische aanpak. De Blockchain technologie in de app zorgt voor 100% transparantie en rekenschap, en is een wereldprimeur.

StemNLwijzer gaat verder dan de bekende, door de overheid betaalde, StemWijzer. Te vinden in de Google playstore "stemNL"  StemNL  De app generatie kan nu al aan de slag. Iedere generatie vindt haar eigen democratie uit.

StemNLwijzer kan ook vragen, thema's, bestuurders en Kamerleden voordragen. Een belangrijk  bepalend democratisch recht, uniek bij StemNL.

Partij StemNL slaat de voorkeurstem veilig op in blockchain technologie. De meest ingrijpende technologie sinds het internet zelf.  StemNL is een een wereldprimeur in zowel in techniek als in de aanpak. De stem van de burgers is altijd dezelfde als die van het Kamerlid van StemNL. Bij StemNL wordt de mening  door zelf voorgedragen bestuurders uitgevoerd. De stem van de burgers raakt zo niet meer zoek. Er s geen handel in bestuursfuncties. De burger pakt de regie terug.

Gedacht is dat het in de democratie niet zozeer om de stem gaat, maar om de dialoog voorafgaande aan de stemming. StemNL verbindt burgers digitaal met haar  app. Niet-stemmen of protest stemmen hoeft dan niet meer, men kan alles kwijt in een gesprek waar u wordt gehoord. Vragen zijn fatsoenlijk, bestuurders van goede naam en kundig. We zorgen voor een best-off-class zaken kabinet. Geweld zweren we af, want het past niet bij een dialoog.

StemNLwijzer is de eerste 100 % app partij. We zijn de eerste 100 % blockchain partij, 64 mb wiskunde! Er is geen private data. StemNL is FREE4ALL.  De populisten stopper bij uitstek. De techniek komt net op tijd met een echt alternatief. Het werkt en is zowel Google als Apple goedgekeurd. StemNL is klaar voor de dag van de kandidaatstelling (30 januari) en komt op het stembiljet.