Handhavingsbeleid Bouw- en Woningtoezicht ODMH Bodegraven-Reeuwijk 2..


Publicatiedatum: 9 dec 2016Het college heeft op 22 november 2016 het Handhavingsbeleid Bouw- en Woningtoezicht ODMH Bodegraven-Reeuwijk 2017-2021 vastgesteld. Dit beleid zal op 1 januari 2017 in werking treden. De nota is een beleidsregel als bedoeld in Titel 4.3 van de Algemene wet bestuursrecht en bevat onderwerpen op het vlak van handhaving Bouw- en Woningtoezicht waarover in regionaal verband overeenstemming is bereikt. Het betreft dan ondermeer de onderwerpen dwangsomhoogtes, de procedurestappen bij handhaving en sanctiemiddelen. Daarnaast zijn er handhavingsprioriteiten in opgenomen die gelden voor het gemeentelijk grondgebied.  

Inzage

De nota is bijgesloten in dit bericht en ligt tijdens de openingstijden ter inzage in het Klantcontactcentrum, Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts).

Tegen een besluit inhoudende een beleidsregel is geen bezwaar of beroep mogelijk (artikel 8:3 Algemene wet bestuursrecht).

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J. van der Wal van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, via telefoonnummer 0172-522 522.

 

pdf Handhavingsbeleid bwt Bodegraven-Reeuwijk (PDF, 820.59 KB)