Dag van de Mantelzorg 10 november


Publicatiedatum: 26 okt 2016Op donderdag 10 november, de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg, staan de mantelzorgers centraal. Daarom organiseert SAM Welzijn samen met Netwerk mantelzorg Bodegraven-Reeuwijk, de gemeente en verschillende partners twee activiteiten speciaal voor mantelzorgers. Wethouder Laura Leijendekkers opent de middag in Het Kookstation.Programma 10 november

• 14.30-16.00 uur: High Tea in Het Kookstation
Samen genieten van zoete en hartige lekkernijen van IJs & Koffie Salon De Zoete Inval en muziek luisteren. Inlopen kan vanaf 14.00 uur.

Adres: Stationsplein 1 in Bodegraven.
U kunt bij het station of het Evertshuis parkeren.

• 19.30 uur: film Robot & Frank
In de film Robot & Frank kunt u zien hoe een Robot, Frank helpt en zijn leven verrijkt. 
Zijn kinderen hebben weinig tijd om hun vader te bezoeken en zijn enige uitstapje is naar de bibliotheek voor de charmante medewerkster Jennifer (Sarandon). Wanneer het steeds slechter gaat met de gezondheid van Frank, besluit zijn zoon (Marsden) om een robot te installeren die voor hem zal zorgen. Dit is het begin van een onwaarschijnlijke vriendschap.

Locatie: Nova Bioscoop, Prins
Hendrikstraat 31 in Bodegraven.
De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Naast de activiteiten biedt deze dag gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te inspireren en samen te genieten. 

Alle aanwezigen ontvangen een exclusieve Gift box met mooie aanbiedingen van lokale organisaties en ondernemers.

Meer informatie en aanmelden

Bent u mantelzorger of kent u iemand die mantelzorger is? Meld uzelf of die persoon dan aan door een e-mail te sturen naar j.vandenberg@sam-bundeling.nl, of telefonisch contact op te nemen op nummer: 06 49880305.