Doe mee met de activiteiten op Nationale Ouderendag!


Publicatiedatum: 5 okt 2016Op Nationale Ouderendag worden duizenden wensen van ouderen vervuld. Ook in onze gemeente. Zowel in de kern Reeuwijk als in Bodegraven is een comité
actief dat ervoor zorgt dat wensen van ouderen in Bodegraven-Reeuwijk op 7 oktober 2016 in vervulling gaan.
Activiteiten voor iedereen

De twee comités zijn in de afgelopen weken volop bezig geweest om vrijwilligers te werven om de tientallen binnengekomen wensen van ouderen in vervulling te laten gaan. Het streven is om dit zoveel mogelijk op 7 oktober te laten gebeuren. De comités hebben zowel in Reeuwijk als in Bodegraven gezamenlijke activiteiten georganiseerd
om de dag met z’n allen te vieren.
Alle ouderen, wensvervullers, vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen zijn van harte welkom om bij de activiteiten aanwezig te zijn.

Activiteiten vrijdagmiddag 7 oktober

Dienstencentrum de Reehorst in Reeuwijk

Activiteit: zangoptreden van Jacqueline Edeling en bitterballen eten
Tijd: 14.30 - 17.00 uur

Dienstencentrum Rijngaarde in Bodegraven

Activiteit: muziekprogramma, speed date en hapje & drankje
Tijd: 16.00 - 18.00 uur

Muziekgroep 2getsers speelt in Rijngaarde muziek uit de jaren ‘60. Iedereen mag meezingen, luisteren en/of dansen. Om 16.30 uur is er in de Mondriaanzaal een speed date voor ouderen; vind een maatje om een kop koffie mee te drinken, om mee te fietsen, te wandelen of ontmoet een nieuwe geliefde!

Wilt u deelnemen aan de speed date?

U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar (bodegraven@nationaleouderencomite.nl) of te bellen naar 0172-253000. 

Wethouder Laura Leijendekkers, die zich sterk maakt voor het welzijn van ouderen, zal die dag ook enkele wensen vervullen. Zij is op 7 oktober op beide locaties aanwezig om met u een praatje te maken.