Nieuwe buurthelden


lees voor
Nieuwe buurthelden

6 februari 2017 Woensdag 8 februari om 15.00 u installeert wethouder Peter van Zutphen de buurthelden van het Jeugd en Jongerenwerk Heksenberg op de Hei Grindelweg bij ‘t grindeltje. De wethouder wordt geassisteerd door de bekende mascotte Pancras.
Steeds meer helden houden Heerlen mooi
Vijfentwintig kinderen doen woensdag mee met het ophalen van zwerfafval. Dat maakt dat het aantal helden gegroeid is naar bijna zeventig. Zeventig kinderen die er met regelmaat voor zorgen dat zwerfvuil wordt opgeruimd. De zeventig helden worden bijgestaan door zevenenveertig volwassenen, de vrienden van Heerlen.
Stickers sparen
Onze helden verdienen met hun werk stickers die ze kunnen inwisselen bij ondernemers in onze stad. Per maand kun je maximaal vier stickers verdienen. Op een stickerkaart kunnen 9 stickers. Is je kaart vol? Dan kun je deze inwisselen bij 12 bedrijven die heel enthousiast zijn over jullie werk. Ze bedenken leuke acties voor jullie, zoals een gratis proefles bij de dansschool of een bioscoopkaartje met popcorn.
Stickerkaarten inwisselen

Heerlen centrum: Jongen Opticiën, Bios Quatro 4, Media Markt, Eetwinkel Thorsten en Carlos, NV WML, Bagels & Beans, Jays Dance Vision, Meertens
Hoensbroek: Blokker
Heerlerheide: Primera Heerlerheide