Getuigen woningoverval Diemen gezocht


Getuigen woningoverval Diemen gezocht

Laatste update:
23-02-2017 | 15:26

Diemen - Woensdagmiddag hebben drie mannen een vrouw in haar woning in Diemen overvallen. De politie is op zoek naar getuigen van deze overval.

Rond 15.45 uur belt een onbekende man aan bij de woning aan het Oranjeplantsoen. Zodra het slachtoffer de deur opendoet, dringt de man haar woning binnen. De man bedreigt het slachtoffer vervolgens en eist dat zij persoonlijke eigendommen aan hem afstaat. Als de vrouw dit niet snel genoeg
doet, mishandelt de man haar. Ondertussen komen een tweede en een derde man de woning binnen, die zich bij de eerste man aansluiten. Zodra de mannen hebben wat ze willen, verlaten ze de woning. Het is onbekend welke richting de mannen daarna op gaan.

Signalementen

De signalementen van de mannen:

De eerste man:
- Donker getint;
- Ongeveer 20 jaar oud;
- Ongeveer 1.75 m lang;
- Donkere kleding;
- Donkere jas met capuchon over zijn hoofd.

De tweede man:
- Donker getint;
- Ongeveer 20 jaar oud;
- Donkere kleding.

De derde man:
- Donker getint;
- In de 30 jaar oud;
- Donkere kleding.

Getuigenoproep

De politie zoekt getuigen die mogelijk iets kunnen vertellen over deze woningoverval en (de vluchtroute van) de daders. De mannen kunnen zich eventueel in de uren/dagen voor en na de overval in de buurt van het Oranjeplantsoen hebben opgehouden. Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844 of
0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Via het tipformulier is het ook mogelijk beeldmateriaal ter beschikking te stellen aan de politie.