Twee nieuwe raadsleden: Henk Heesakkers en Thomas van Gemert


Twee nieuwe raadsleden: Henk Heesakkers en Thomas van GemertTijdens de raadsvergadering van woensdag 22 februari zijn twee nieuwe raadsleden beëdigd.Het gaat om Henk Heesakkers, die in de fractie van Weert Lokaal de plek van Martijn van den Heuvel inneemt. Van den Heuvel is wethouder geworden na het vertrek van wethouder Harrie Litjens.Het tweede nieuwe raadslid is Thomas van Gemert. Hij volgt Joey Engelen op als lid van de fractie van de VVD. Van Engelen, die naar Rotterdam vertrekt, is tijdens dezelfde vergadering afscheid genomen.
Heesakkers
Heesakkers is 72 jaar oud. Naast zijn raadslidmaatschap is hij vice-bestuursvoorzitter van Weert Lokaal, vice-voorzitter van het Stadsgilde Sint Catharina 1480 en lid van de Raad van Advies van de Stichting Behoud Sint Jans Gasthuis Weert.

Foto Weert Lokaal
Van Gemert
Thomas van Gemert is 23 jaar oud. Hij was al commissielid-niet-raadslid namens de VVD in de raadscommissie Bedrijfsvoering-Inwoners. Thomas is promovendus aan de Universiteit Maastricht en trainer bij de JOVD, de jongerenafdeling van de VVD.

Foto Irene van Wel
Beelden terugkijken
U kunt de beelden van de raadsvergadering terugkijken. Op deze pagina kunt u de videobeelden bekijken van het afscheid van Engelen en de beëdiging van Heesakkers en Van Gemert.Geplaatst: 23-2-2017