6 maart: CIDI Midden-Oosten Verkiezingsdebat

in Nederland & Politiek / by Webmaster / on 25/01/2017 at 17:04 / Tags: Amsterdam, CIDI, Tweede Kamer, verkiezingen

Na vier jaar zal de Nederlandse kiezer zich dit jaar weer uitspreken over de koers van de politiek. Tijdens de afgelopen regeerperiode zijn niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland en zeker in het Midden-Oosten, de verhoudingen stevig veranderd. Dat nodigt uit tot debat. Traditiegetrouw organiseert CIDI daarom in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen een groot Midden-Oosten debat met alle buitenlandwoordvoerders van de politieke partijen.

Aanwezig zullen zijn: Han ten Broeke (VVD), Michiel Servaes (PvdA), Raymond de Roon (PVV), Jasper van Dijk (SP), Raymond Knops (CDA), Sjoerd Sjoerdsma (D66), Tom van der Lee (Groenlinks), Kees van der Staaij (SGP), Joel Voordewind(CU), Maurice Koopman (50PLUS) en Joram van Klaveren (VNL).

De debatleider van de avond is Kamran Ullah, presentator & redacteur Telegraaf TV.

Tijdens het debat kan het publiek meestemmen met de stellingen, vragen stellen en vinden er schaduwverkiezingen plaats. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Concertino Muziekonderwijs.

Het debat vindt plaats in de Rode Hoed, Keizersgracht 102 te Amsterdam. De zaal is open vanaf 19:30 uur en het debat start om 20:00 uur. Aanmelden is verplicht en kan via (cidi@cidi.nl) of 070-3646862. De kosten bedragen EUR 5 en kunt u voldoen aan de deur.

CIDI nodigt u van harte uit bij het verkiezingsdebat aanwezig te zijn en ziet uit naar uw komst op 6 maart.