Affiliateblogger lanceert Masterclasses


Affiliateblogger speelt in op de behoefte van kleinere publishers en adverteerders om meer te weten te komen over affiliate marketing gerelateerde onderwerpen.

UTRECHT, 20170302 -- Affiliate marketing roept dagelijks nog veel vragen op bij publishers en adverteerders. Vooral bij de kleineren die heel graag stappen willen maken, maar niet weten hoe of waar te beginnen. Juist omdat zij niet de informatie die zij nodig hebben online kunnen vinden. Hierom heeft Affiliateblogger een Masterclass opgezet, waarbij stil wordt gestaan bij trends en ontwikkelingen binnen affiliate marketing en hoe hierop ingespeeld kan worden.

Naast de offline kennisdeling staat tijdens deze Masterclasses laagdrempeligheid en passie centraal. De Masterclasses zijn specifiek ingericht op een onderwerp of thema en dat maakt dat een publisher of adverteerder goed kan inschatten of dit onderwerp relevant voor hem of haar is.

De eerste Affiliateblogger Masterclass heeft betrekking op de Content trend. Steeds vaker worden contentwebsites en bloggers benaderd voor een affiliate samenwerking. Door het hoge last click gehalte binnen affiliate marketing lijkt dit haast onmogelijk. Maar hier zijn nieuwe manieren van werken voor. Tijdens de eerste Masterclass wordt er ingegaan op deze samenwerkingen en afrekenmodellen, maar worden er ook SEO tips en tricks gegeven vanuit SEO specialisten en wordt er inspiratie en informatie verkregen uit succescases.

Op vrijdagmiddag 2 juni vindt Affiliateblogger Masterclass #1: SEO & Content voor affiliates plaats in Hotel Van der Valk Breukelen. De kaartverkoop is gestart. 

Meer over Affiliateblogger
Affiliateblogger is het platform voor affiliate marketeers om op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen, optimalisaties, tooling, en opinie. Met meerdere gastbloggers en een redactie wordt er dagelijks hard gewerkt aan de kennisdeling over affiliate marketing en het laagdrempelig maken van het vakgebied.