Slotmanifestatie particulier natuurbeheer

Op donderdag 21 juni staat het particulier natuurbeheer centraal op de slotmanifestatie 'Particulier Natuurbeheer: Kansrijke onderneming'. De afgelopen drie jaar is vanuit het communicatieproject 'Particulier Natuurbeheer: kansrijke onderneming' intensief de aandacht gevestigd op het belang en de mogelijkheden van particulier natuurbeheer. Meer dan 3500 potentiële particuliere natuurbeheerders zijn in dit project geïnformeerd over de mogelijkheden van het particulier natuurbeheer.

Minister Verburg van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) neemt de resultaten in ontvangst en geeft een korte reactie, samen met gedeputeerde Piet Jansen. In het communicatieproject werkten samen de Stichting Beheer Natuur en Landelijk gebied, Federatie Particulier Grondbezit, Peterink & Partners, Alterra en IPC Groene Ruimte in opdracht van het ministerie van LNV.

Vertegenwoordigers van de media zijn van harte uitgenodigd de bijeenkomst bij te wonen. Locatie is het Landgoed Eese, Jhr. Mr. Dr. H.A. van Karnebeeklaan 7, 8347 WB Eesveen.