Persuitnodiging uitreiking verblijfsvergunningen

Staatssecretaris Albayrak van Justitie zal woensdag 4 juli de eerste verblijfsvergunningen onder de regeling afwikkeling nalatenschap oude vreemdelingenwet (pardonregeling) uitreiken aan een gezin in Den Bosch.

De pardonregeling is op 15 juni jl. in werking getreden, nadat de ministerraad daar een week eerder op voorstel van de staatssecretaris mee had ingestemd. In de pardonregeling wordt onder voorwaarden een verblijfsvergunning verleend aan vreemdelingen die onder de oude vreemdelingenwet (voor 1 april 2001) een asielaanvraag hebben ingediend en nog altijd in Nederland zijn. De pardonregeling komt voort uit afspraken in het coalitieakkoord en volgt op een bestuurlijk akkoord met de Vereniging Nederlandse Gemeenten.

U bent van harte uitgenodigd deze gelegenheid bij te wonen tussen 10.00 en 11.00 uur in het bestuurscentrum van de gemeente Den Bosch, Markt 1 (de ingang aan de voorzijde van het oude stadhuis). U kunt zich daartoe aanmelden bij de directie voorlichting van het ministerie van Justitie: 070 3706585.