Kruisjeslijst SiSa 15 mei 2009

In verband met een aantal mutaties in de kruisjeslijst van 2 februari j.l. is op 15 mei 2009 een kruisjeslijst gepubliceerd waarin al deze mutaties zijn aangebracht. Dit is de laatste maal dat een kruisjeslijst voor SiSa 2008 wordt gepubliceerd.

Na publicatie van de definitieve kruisjeslijst op 1 februari 2009 zijn verschillende meldingen gemaakt over kruisjes die toegevoegd of verwijderd moeten worden.

Daarnaast bleek dat ten aanzien van de gemeenschappelijke regelingen nog de nodige mutaties noodzakelijk waren betreffende de verantwoording van bepaalde specifieke uitkeringen. Dat is mede het gevolg van opsplitsingen of samenvoegingen en verschuiving in taken.

In verband met deze mutaties is een kruisjeslijst gepubliceerd waarin al deze mutaties zijn aangebracht. Dit is de laatste maal dat een kruisjeslijst voor SiSa 2008 wordt gepubliceerd. Mochten er alsnog mutaties nodig zijn dan zullen deze worden gecommuniceerd met de individuele partijen, waaronder het CBS, zodat de plausibiliteitstoets goed verloopt.