Nieuwe LNV-raden benoemd

In de buitenlandse dienst van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) zijn nieuwe attachés benoemd in Washington en Brussel.

LNV-attachés vertegenwoordigen het ministerie van LNV in het buitenland en zijn werkzaam bij de Nederlandse ambassade. De belangrijkste taken van de buitenlandse dienst van LNV zijn bilaterale en multilaterale samenwerking, zakelijke en maatschappelijke dienstverlening en beleidssignalering.

De heer drs. M.W.M. Olde Monnikhof (56) wordt met ingang van 15 december 2009 benoemd als LNV-raad in Washington. Hij volgt daar Frits Thissen op. Martin Olde Monnikhof is sinds 1983 in dienst van het ministerie van LNV. Momenteel is hij plaatsvervangend directeur Industrie en Handel.

De heer drs. G.G.J. Thissen (57) wordt met ingang van 1 januari 2010 benoemd als LNV-raad bij de Permanente Vertegenwoordiging van het Koninkrijk der Nederlanden bij de Europese Unie in Brussel. Hij volgt daar Gerbert Kunst op. Frits Thissen is sinds 1 september 1985 in dienst van het ministerie van LNV. Hij is op dit moment werkzaam als LNV-raad in Washington.

De heer mr. G.P.G. Kunst MBA (43) zal zich van 1 januari 2010 tot de zomer van 2010 als programmamanager volledig wijden aan de afronding en invoering van het programma 'internationale netwerken'. Doel van dit programma is om LNV-attachés in het buitenland optimaal te verbinden met prioriteiten en actualiteiten in Den Haag. Gerbert Kunst is sinds 1 oktober 1990 in dienst van het ministerie van LNV. Momenteel is hij werkzaam als LNV-raad bij de Permanente Vertegenwoordiging van het Koninkrijk der Nederlanden bij de Europese Unie in Brussel.