Budget tweede ronde Matra 2007 verhoogd

Het budget voor de tweede subsidieronde van Matra 2007 is verhoogd van € 10 mln naar € 12,5 mln. Subsidieaanvragen kunnen worden ingediend tot en met 28 september 2007.

De indieningstermijn voor de komende subsidieronde sluit op vrijdag 28 september 2007. Voor deze ronde kunnen verplichtingen worden aangegaan tot een maximum van € 12.500.000,-. Het officiële besluit tot verhoging van het subsidieplafond van € 10 mln naar € 12,5 mln is terug te vinden in de Staatscourant. Zie tevens de bijlage rechts op deze pagina.

De voorstellen dienen vóór 17:00 uur op het ministerie te zijn ontvangen.

De Matra-projectvoorstellen dienen zowel in hardcopy als in digitale versie te worden aangeleverd. Het inhoudelijke projectvoorstel en de begroting kunt u op een cd branden en bij het voorstel voegen. Het is niet nodig alle bijlagen digitaal aan te leveren. De projectvoorstellen dienen op vrijdag 28 september a.s. vóór 17:00 uur op het ministerie te zijn ontvangen.

Voorstellen kunnen worden verzonden naar:

Ministerie van Buitenlandse Zaken
Directie Zuidoost en Oost-Europa en Uitvoering Matra
Afdeling Uitvoering Matra (DZO/UM)
Postbus 20061
2500 EB DEN HAAG

of per aangetekende post naar:

Ministerie van Buitenlandse Zaken
Directie Zuidoost en Oost-Europa en Uitvoering Matra
Afdeling Uitvoering Matra (DZO/UM)
Prinses Irenestraat 6
2594 BD DEN HAAG

Mocht u het voorstel willen (laten) bezorgen dan kan het voorstel worden afgeven bij de witte portocabine aan de zijkant van het gebouw van het ministerie, Prinses Irenestraat 8 te Den Haag.