Economische Zaken in gesprek met ondernemers over kansrijk ondernemen

Het ministerie van Economische Zaken en MKB Nederland gaan in het najaar van 2009 gezamenlijk de regio's in om ondernemers met hen in gesprek te gaan. Bij deze exclusieve ondernemersworkshops krijgen ondernemers informatie over regelingen die hen kunnen helpen om kansrijk te ondernemen in deze turbulente tijden.

Bij de bijeenkomsten zijn ook vertegenwoordigers van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aanwezig. Zij geven informatie over het thema Arbeidsmarkt.

Ondernemer Arko van Brakel geeft vanuit zijn eigen ervaring tips aan ondernemers die zij direct kunnen toepassen. Daarnaast gaan ondernemers met elkaar en agentschappen van EZ in gesprek over thema´s als financiering, innoveren, duurzaam groeien, regionaal samenwerken en internationaal ondernemen. Donderdag 8 oktober vonden de eerste bijeenkomsten plaats in Breda. Een grote groep ondernemers ging daar in gesprek met vertegenwoordigers van EZ en MKB Nederland.

Op www.ikwilkansrijkondernemen.nl staat meer informatie en zijn ook de data van de ondernemersworkshops te vinden.

EZ gaat ook in gesprek bij de Ondernemerscongressen en Zaken Festivals van MKB Nederland. Aanstaande donderdag 15 oktober is EZ in Nieuwegein. www.ondernemerscongres.nl geeft informatie over de grote congressen in het najaar.