Benoeming burgemeesters Maasgouw en Vlieland

Met ingang van 8 februari 2010 is drs. S.H.M. (Stef) Strous (MPM) benoemd tot burgemeester van de gemeente Maasgouw. Strous is 52 jaar en lid van de PvdA. Hij is sinds 2006 wethouder in Weert.

drs. S.H.M.  Strous

Stef Strous nieuwe burgemeester Maasgouw

Stef Strous is de opvolger van F.J.M. Wilms (CDA) die met ingang van 1 oktober 2009 bestuurder van een zorginstelling is geworden. Vanaf 1 oktober 2009 is drs. G.M.K. Kockelkorn waarnemend burgemeester van Maasgouw.

Y.J.  Haan

Yorick Haan nieuwe burgemeester gemeente Vlieland

Met ingang van 15 februari 2010 is Y.J. (Yorick) Haan benoemd tot burgemeester van de gemeente Vlieland. Haan is 35 jaar en sinds april 2006 wethouder in de gemeente Schiedam. Hij is lid van de partij Progressief Schiedam. Hij volgt mevrouw B.A.H. Galama (VVD) op die m.i.v. 1 september 2009 is benoemd tot burgemeester van Stadskanaal.