Van Bijsterveldt bezoekt Culemborgse school

Staatssecretaris Marja Van Bijsterveldt was vandaag te gast op het Koningin Wilhelmina College in Culemborg. Zij gaf daar het startschot van een grootscheeps opgezette inzamelingsactie voor de slachtoffers in Haiti.

Daarnaast sprak zij met diverse jongeren die zich actief hadden ingezet.

De inzamelingsactie, volledig georganiseerd door de Culemborgse scholieren, had halverwege de middag al ruim 17.000 euro opgebracht.

Tijdens het werkbezoek werd ook de actuele situatie in Culemborg en de invloed daarvan op de school besproken met de wethouder van onderwijs, de rector en de directeur van het Koningin Wilhelmina College.

Van Bijsterveldt was onder de indruk. "Prachtig om te zien dat met deze inzamelingsactie in Culemborg, waar de afgelopen weken sprake was van een moeilijke en roerige periode, zo veel positieve energie ontstaat".