Nicole Stolk-Luyten nieuwe hoofddirecteur DCB bij ministerie BZK

Mevrouw mr.drs. N.C. (Nicole) Stolk-Luyten (40) is per 1 maart 2010 hoofddirecteur van de dienst Concernstaf en Bedrijfsvoering (DCB) van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

De hoofddirecteur is verantwoordelijk voor het realiseren van de DCB-doelstellingen die bij de reorganisatie in 2008 zijn vastgesteld. Tot deze doelstellingen behoren onder andere het realiseren van de afslankdoelstelling in het kader van de taakstelling Vernieuwing Rijksdienst, bijdragen aan de realisatie van de Rijks shared service centra en invulling geven aan de rol van Chief Information Officer (CIO).

Mevrouw Stolk-Luyten is sinds 2003 werkzaam bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, op dit moment als directeur Personeel, Regie, ICT en Organisatie (PRIO).

Eerder werkte ze voor Deloitte & Touche en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De functie van directeur PRIO zal vanaf 1 maart tijdelijk worden waargenomen door mevrouw Wendy Sutherland, hoofd HRM-advies, in afwachting van de werving van een nieuwe directeur PRIO.