Nationale Milieudag 2010

De Vereniging van Milieuprofessionals (VVM) organiseert de jaarlijkse Nationale Milieudag 2010 op vrijdag 18 juni in het Provinciehuis Zuid-Holland in Den Haag. Het thema van de dag is hoe het milieu te verbeteren én geld te verdienen.

De VVM is een organisatie van milieuprofessionals die werkzaam zijn kennisinstellingen, overheid, adviesbureaus, landbouw of industrie.

Thema

Het denken over milieu en geld is veranderd. Tegenwoordig levert milieu geld op. Maar niet alle initiatieven voor milieuvriendelijk produceren slagen. Waarom lukt het de ene milieuondernemer wel en de andere niet om nieuwe markten aan te boren? Deze vraag en andere vragen komen uitgebreid aan bod tijdens de Nationale Milieudag 2010 op vrijdag 18 juni in Den Haag.

Tienpuntenplan

Het thema wordt afgesloten met het opstellen van een tienpuntenplan. Hoe kunnen een schoner milieu én een concurrerende BV Nederland samengaan? Het plan wordt aan vertegenwoordigers van het ministerie van Economische Zaken en financiële instellingen aangeboden.

Prijzen

Aan het eind van de dag wordt de winnaar van de Rachel Carson Milieuscriptieprijs bekendgemaakt. Dit is een wedstrijd voor studenten aan Nederlandse universiteiten en hogescholen. Ook wordt de EEP-Award uitgereikt. Dit is een jaarlijkse Europese prijs voor innovaties op het gebied van milieutechnologie.

Programma
Bekijk hier het programma
Datum
Vrijdag 18 juni 2010
Tijd
Van 09.00 tot 17.00 uur
Locatie
Provinciehuis Zuid-Holland in Den Haag
Aanmelden
Via de activiteitenagenda. Of via en mail te sturen naar bureau. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per mail.
Kosten
VVM-leden € 100,-
niet-leden € 180,-
studentleden € 20,-. Prijzen exclusief 19% BTW, inclusief catering.

Meer info
http://www.vvm.info/