Winnaar twitterveiling racet met landmachtdames (video)

Michiel Spaans heeft gisteren zijn bod verzilverd op een dagje racen op Zandvoort met Sheila Verschuur, coureur van het Racing Team Koninklijke Landmacht. Spaans bood eind januari 500 euro via een twitterveiling voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti.

Met 500 € was Spaans de hoogste bieder op de dag racen met de meiden van het racing team. Op de toelichting van coureur Sheila Verschuur op de Renault Clio RS III Coupé met 210 pk volgde het echte werk: racen op Circuit Park Zandvoort. Na een aantal rondes op de passagiersstoel naast Sheila Verschuur, was Spaans onder de indruk: "Hoe Sheila reed, ongelofelijk! Een meisje met ballen. Ik heb zelf een dochter, maar dat is toch andere koek. En zelf vond ik het best heftig."

Michel Spaans heeft 11 mei zijn bod verzilverd op een dagje racen op Zandvoort met Sheila Verschuur, coureur van het Racing Team Koninklijke Landmacht. Spaans bood eind januari 2010 500 euro via een twitterveiling voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti.

Clio Cup

Het raceseizoen van de Clio Cup, waar het racing team van de landmacht aan meedoet, is 2 wedstrijden onderweg. De landmacht bezet op dit moment zowel de eerste als de tweede plaats. Sheila Verschuur moest vorige week haar eerste plaats afstaan aan teamgenoot Sandra van der Sloot. In de autosport draait het om dynamiek, werken en beslissen onder stress, flexibiliteit, techniek en vooral: teamwork. Zaken die symbool staan voor het werk bij de landmacht.