Onderzoek naar functioneren VvE

Bestaat er een verband tussen een goed functionerende Vereniging van Eigenaren (VvE) en de staat van het appartementencomplex? Doe mee aan een onderzoek en vul de vragenlijst in.

De Vereniging van Eigenaars (VvE) is verantwoordelijk voor het onderhoud en de exploitatie van de gemeenschappelijke gedeelten van een appartementencomplex. Het ligt voor de hand te denken dat onderhoud en exploitatie in orde zijn als de VvE goed functioneert. Of dat er sprake is van slecht onderhoud wanneer de VvE niet goed functioneert. Maar kloppen deze beelden wel?

Mevrouw mr. N. Vegter wil deze vraag beantwoorden door middel van een onderzoek. Een vragenlijst maakt hiervan deel uit. Het onderzoek gebeurt vanuit een juridisch perspectief onder begeleiding van prof. mr. A.A. van Velten en prof. mr. L.C.A. Verstappen.

Vragenlijst

U kunt een bijdrage aan dit onderzoek leveren door de vragenlijst in te vullen op www.functionerenvve.nl. Het invullen neemt niet meer dan 5 minuten in beslag.

De vragenlijst staat tot tenminste 1 augustus 2010 online.

Als dank voor de moeite kunt u uw (email)adres invullen om mee te loten voor een cadeaubon van euro15,-. Uw gegevens worden anoniem verwerkt.