Op virtuele missie tijdens Landmachtdagen 2010 (video)

Op de landmachtdagen maken de bezoekers kennis met de 'missies' van de landmacht. Bezoekers kunnen zien, ervaren en voelen wat de landmacht doet en kan doen in Nederland, de rest van de wereld en de virtuele wereld. Het simulatiecentrum laat zien wat de landmacht in huis heeft op het gebied van seriuous gaming.

In de sporthal op het evenementen terrein kunnen bezoekers zelf deelnemen aan traningssimulaties van de landmacht. Alleen of in een teamverband, lan-party, kun je ervaren dat je meer in je mars moet hebben om geschikt te zijn voor de landmacht.

Virtuele missies op de Landmachtdagen 2010, een impressie van de voorbereidingen voor de Landmachtdagen op 29 en 30 mei in het Drentse Halvelte.

Mee op missie

Hét landmachtevenement van het jaar laat zien op welke manier dit krijgsmachtdeel een belangrijke bijdrage levert aan de vrede en veiligheid, zowel in Nederland als wereldwijd. Of het nu in de tropische hitte van het Afrikaanse continent is of in de vrieskou rond de poolcirkel, de professionals van de landmacht voeren hun taken uit. “Mee op missie’ is dan ook het thema van deze Landmachtdagen.