Tweede ronde Innovatieregeling Mooi Nederland sluit 31 mei

De Innovatieregeling Mooi Nederland is bedoeld om ruimtelijke kwaliteit te bevorderen en de identiteit van een plek of landschap te herstellen, behouden of te vernieuwen. U kunt innoverende en voorbeeldwaardige projecten indienen die daaraan bijdragen. Als de projecten aan de criteria voldoen kunnen ze voor een bijdrage uit de regeling in aanmerking komen.

De aanmeldingstermijn voor de tweede ronde van de Innovatieregeling is bijna gesloten. Aanvragen moeten op 31 mei in het bezit zijn van Agentschap NL te Utrecht.

Voor de tweede ronde van de innovatieregeling is Mooi Nederland op zoek naar goede voorbeelden van compacte verstedelijking, energielandschappen en integrale ontwerpen voor infrastructuur en omgeving.

Geeft u op een nieuwe manier invulling aan actuele ruimtelijke opgaven? Werkt u aan een innovatie die de ruimtelijke identiteit versterkt? Ga dan de uitdaging aan en doe mee. Dien uw aanvraag uiterlijk 31 mei in. Meer informatie over de procedures en het aanvraagformulier vindt u op www.senternovem.nl/mooinederland.