Ontmoet en Groet Duurzaam Den Haag

De gemeente Den Haag organiseert op donderdag 11 november in Den Haag de bijeenkomst ‘Ontmoet & Groet Duurzaam Den Haag’.

Duurzaamheid is mogelijk door een samenspel van overheid, bewoners, bedrijven en instellingen. Dat is de boodschap van de gemeente Den Haag.

Op ‘Ontmoet & Groet Duurzaam Den Haag’ licht de gemeente dit toe met informatie over actuele ontwikkelingen. Met een duidelijke link naar de praktijk. Zoals bijvoorbeeld het realiseren van een duurzame ledverlichting bij een scholengemeenschap of een kantoor.

Speetdaten

‘Ontmoet & Groet Duurzaam Den Haag’ wordt op 11 november gehouden omdat dit de Dag van de Duurzaamheid is. De bijeenkomst is bedoeld om elkaar te ontmoeten, ervaringen of gedachten uit te wisselen en elkaar te inspireren. Zo worden speeddates voor ambtenaren en ondernemers georganiseerd.

Het programma is verder gevuld met workshops, themasessies, bedrijfspresentaties en nog veel meer andere activiteiten. Aanmelden is vanaf begin oktober mogelijk op de speciale website www.ontmoetengroetduurzaamdenhaag.nl. De gemeente Den Haag organiseert het evenement samen met het bureau GOOD ! NL.

Datum: donderdag 11 november
Van: 09.30 uur welkom, om 10.00 uur opening
Tot: 16.00 uur, daarna Duurzame Netwerkborrel
Locatie: Groen Licht, Esperantoplein 19 in Den Haag
Kosten: geen
Aanmelden: vanaf begin oktober op www.ontmoetengroetduurzaamdenhaag.nl

Meer informatie