Vrom.nl wordt rijksoverheid.nl

Vrom.nl gaat eind september 2010 op in www.rijksoverheid.nl. Alle onderwerpen die nu op vrom.nl staan, komen terug op deze nieuwe site. Met deze site wil de Rijksoverheid één gezicht naar buiten laten zien.

Rijksoverheid.nl wordt een rijksbrede website, waar alle informatie over en van de overheid samenkomt. Met deze site wil de Rijksoverheid één gezicht naar buiten laten zien. De realisatie van rijksoverheid.nl draagt bij aan 'kleiner en beter', de doelstelling van het programma Vernieuwing Rijksdienst (VRD). De nieuwe site is zowel bedoeld voor burgers, als voor professionals en de media.

Wat staat er op Rijksoverheid.nl?
Op dit moment bevat rijksoverheid.nl informatie van Postbus 51 en de ministeries: Algemene Zaken, Economische zaken, Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, Verkeer en Waterstaat, Justitie en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De websites van de overige ministeries gaan eind 2010 op in de nieuwe site. Het project Overheidscommunicatie Nieuwe Stijl (ONS) zorgt voor het overzetten van de informatie van VROM.nl naar rijksoverheid.nl.


Meer informatie is te vinden op:
http://www.communicatieplein.nl/Onderwerpen/Corporate_communicatie/Project_ONS/Rijksbrede_website