Belastingdienst nodigt fiscaal intermediairs uit

Van 16 november tot en met 16 december 2010 organiseert de Belastingdienst door het hele land tien informatiebijeenkomsten voor fiscaal intermediairs. Vanaf vandaag kunnen belastingadviseurs zich voor de intermediairdagen aanmelden.

Samen met koepelorganisaties voor fiscaal intermediairs en deelnemers aan de regionale Intermediairpanels is een uitgebreid programma samengesteld. Zo wordt er gesproken over ontwikkelingen op het gebied van loonheffingen en inkomstenbelasting. Het belastingplan 2011 wordt behandeld en onderwerpen als de werkkostenregeling, de vereenvoudiging van de aangifte vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting 2010 voor ondernemers. Ook zijn er presentaties over de volgende onderwerpen: de zelfstandige zonder personeel (zzp’er), ontwikkelingen binnen de E-overheid en lijfrenten & arbeidsongeschikheidsuitkeringen.

Voor het uitgebreide programma en het inschrijven voor deze dagen is een speciale site: www.intermediairdagen.nl.

Datum

Locatie

Plaats

Regio’s

16-11

Theaterhotel

Almelo

Oost

23-11

Papendal

Arnhem

Randmeren en Rivierenland

25-11

MECC

Maastricht

Limburg

30-11

Martini Plaza

Groningen

Noord

02-12

Nieuwe Nobelaer

Etten-Leur

Zuid-West

06-12

Leeuwenhorst

Noordwijkerhout

Haaglanden en Holland-Midden

07-12

RAI

Amsterdam

Amsterdam en Holland-Noord

09-12

Ahoy'

Rotterdam

Rijnmond

14-12

NBC

Nieuwegein

Utrecht-Gooi

16-12

Koningshof

Veldhoven

Oost Brabant